Νέα στοιχεία για την υπόθεση Μαυρίκου: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις

Ηρεμιστικά χάπια φέρεται να είχε καταναλώσει ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος το πρωί της 9ης Ιουλίου 2016, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος», ο εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολη» που απανθρακώθηκε μέσα στο τζιπ  που οδηγούσε στην Αττική Οδό, είχε πιεστεί αφόρητα λόγω της δικαστικής περιπέτειας που είχε με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει κατάθλιψη.

Στο αίμα του εκδότη ανιχνεύθηκαν βενζοδιαζεπίνες (ηρεμιστικά χάπια). Πληροφορίες αναφέρουν  ότι το βράδυ πριν το μοιραίο περιστατικό αλλά και το πρωί της 9ης Ιουνίου ο Παναγιώτης Μαυρίκος είχε καταναλώσει χάπια, ενώ δεν ανιχνεύθηκε αλκοόλ στο αίμα του. 

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εκτιμούν ότι υπέστη κάποιο παθολογικό επεισόδιο λόγω του οποίου το τζιπ άρχισε να προσκρούει για περίπου 300 μέτρα στο δεξιό προστατευτικό τοιχίο της Αττικής Οδού. 

«Είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, καθώς επιβεβαιώνεται ότι βρισκόταν σε καλή κατάσταση την ώρα που οδηγούσε. Δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ, παρά μόνο ευρέως διαδεδομένα χάπια ηρεμιστικά., διότι αντιμετώπιζε μια μικρή κατάθλιψη», δηλώσε στην εφημερίδα ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας. 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή