«Η γυναίκα είναι για δέσιμο!»: Οι σοκαριστικοί διάλογοι των υπαλλήλων για τον θάνατο του Μαζωνάκη
«Η γυναίκα είναι για δέσιμο. Έκανε μέθη στην κόρη της…» αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι μεταξύ των υπαλλήλων της «παραϊατρικής γιάφκας» της οδού Καρνεάδου, που άφησε την τελευταία του πνοή ο Γιώργος Μαζωνάκης, για τις ανορθόδοξες, επικίνδυνες και άκρως αντιεπιστημονικές μεθόδους που χρησιμοποιούσε η 56χρονη ανειδίκευτη γιατρός φθάνοντας στο έσχατο σημείο, να κάνει πειραματοζωο πλασμαφαίρεσης ακόμη και την ίδια της την κόρη.
Το υλικό που προκύπτει από την Έκθεση Ανάλυσης της ΕΛ.ΑΣ και αποκαλύπτει το newsit.gr είναι ανατριχιαστικό. Εκτός από τους διαλόγους της ντροπής που δείχνουν ότι οι υπάλληλοι γνώριζαν τα έκτροπα που γίνονταν στο παράνομο ιατρείο, αλλα και τις στιχομυθίες της 56χρονης που καλεί συνεργάτη της να της προμηθεύσει μιδαζολάμη φέρνουμε στο φως όλη την κατάθεση της κόρης που ξεδιπλώνει όσα της έκανε η μητέρα της αλλά και αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από το σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη όπως το άφησε το μεσημέρι της 9ης Σεπτεμβρίου για να φύγει για το ιατρείο του Κολωνακίου που του «πήρε» τη ζωή.
Η πλασμαφαίρεση στην κόρη της με μέθη
Το υλικό που αποκαλύπτει το newsit.gr από την έκθεση της αστυνομίας αναφέρεται σε διάλογο μεταξύ υπαλλήλων του ιατρείου 26 Αυγούστου 2026.
- Γ: Η γυναίκα είναι για δέσιμο!!!!!
- Ε: Η 2η τελειώνει σε 30′
- Γ: Α καλά
- Ε: Μέθη στην (σ.σ αναφέρει το όνομα της κόρης της ανειδίκευτης ιατρού)
- Δ: Κοιμάται
- Γ: Είναι τρελή
«Δεν παλεύεται»
Σε αυτό το σημείο στην Έκθεση Ανάλυσης αναφέρεται σε ομαδική συνομιλία στην εφαρμογή «Viber» με τίτλο «Αρχάγγελος Πανορμίτης Σύμης». Μία εκ των συνομιλητριών μιλάει και πάλι για μέθη ενω μια δεύτερη υπάλληλος λέει πως η κατάσταση «Δεν παλεύεται».
Η συνομιλία αυτή πραγματοποιείται στις 3/9/2026 και μάλιστα σε πολύ πρωινές ώρες.
- Ε: Κορίτσια, καλημέρα. Εχθές τελειώσαμε 12.15… Έσπασαν 3 φορές οι φλέβες. Μετά τη μέθη κουνιόταν πολύ. Με την άδεια της (σ.σ αναφέρεται στο όνομα της ιατρού) θα έρθω λίγο αργότερα, κατά τις 11:30-12:00.
- Γ: Η και καθόλου…Αν είναι δυνατόν
- Ε: Τι θα τραβήξουμε την Παρασκευή;
- Γ: Δεν παλεύεται!!!
«Δεν είπαν στους τραυματιοφορείς οτι του έκαναν μέθη»
Σε αυτο το στιγμιότυπο συνομιλίας στην εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης «WhatsApp» μεταξύ των χρηστών «Εκτοράκος» και μιας συνεργάτιδος μιλούν για τις κινήσεις που έκαναν οι δυο γιατροί μετά τον θάνατο του τραγουδιστή και το γεγονός ότι απέκρυψαν απο τους τραυματιοφορείς οτι έκαναν μέθη στον Γιώργο Μαζωνάκη.
Η συζήτηση αυτή εκτυλίχθηκε το απόγευμα της 9ης Σεπτεμβρίου και λίγα λεπτά μετά τη διακομιδή του Γιώργου Μαζωνάκη από ιατρείο της Καρνεάδου στο νοσοκομείο «Ελπίς» όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
- Ε:Δεν είπαν στους τραυματιοφορείς… Ότι του κάνανε μέθη
- «Εκτοράκος»: Καλά βλαμμένοι είναι… Αν πεθάνει και του κάνουν νεκροψία θα το δουν και θα τους πάνε για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και απόκρυψη στοιχείων
- Ε: Εννοείται
Τηλεφώνησε για να αγοράσει μιδαζολάμη
Επτά ημέρες πριν τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη η 56χρονη γιατρός, ζητάει
από τον χρήστη της τηλεφωνικής σύνδεσης «69…..» με στοιχεία «Μ.Σ» την προμήθεια «μιδαζολάμης».
- 56χρονη γιατρος: Μ., μου καλησπέρα. Καλή σεζόν και καλό μήνα. Να στείλω κάποιον αύριο να του δώσεις μιδαζολάμη γιατί δεν έχω καθόλου;
- Μ.Σ: Οκ Ιωάννα μου
- 56χρονη γιατρος: Χίλια ευχαριστώ. Τι ώρα;
- Μ.Σ: Κατά τις 10:00-11:00…
- 56χρονη γιατρός: Σούπερ θα δώσω το τηλ σου στον Γ.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης