Στο ΠΑΣΟΚ και επισήμως η Μυρτώ Κοροβέση
- Η ανεξάρτητη βουλευτής Μυρτώ Κοροβέση προσχώρησε επίσημα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, μετά από συνάντηση με τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη.
- Μετά την προσχώρηση αυτή, η κοινοβουλευτική δύναμη του ΠΑΣΟΚ αριθμεί πλέον 36 βουλευτές, ενισχύοντας τη θέση του κόμματος στη Βουλή.
- Ο Νίκος Ανδρουλάκης καλωσόρισε τη Μυρτώ Κοροβέση, χαρακτηρίζοντάς την νέα γυναίκα, πολιτικό και επιστήμονα με διάθεση για προσφορά στην πολιτική αλλαγή.
Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ προσχώρησε η ανεξάρτητη βουλευτής Ανατολικής Αττικής Μυρτώ Κοροβέση. Η επίσημη ένταξή της έγινε γνωστή μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη στο γραφείο του στη Βουλή.
Μετά την προσχώρηση της κ. Κοροβέση στο ΠΑΣΟΚ, η «πράσινη» ΚΟ αριθμεί 36 βουλευτές. Την περασμένη Κυριακή, η κ. Κοροβέση έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση για τα 45 χρόνια από την εκλογική νίκη του 1981 στο Αιγάλεω, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την προσχώρησή της στο ΠΑΣΟΚ. Η κίνηση αυτή ακολουθεί το παράδειγμα κι άλλων ανεξάρτητων βουλευτών που είχαν εκλεγεί με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2023.
Πριν από την Μυρτώ Κοροβέση, είχαν προσχωρήσει στην ΚΟ του κόμματος ο Ευάγγελος Αποστολάκης και ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης, ενώ το ΠΑΣΟΚ συζητά επίσης την επιστροφή της Νίνας Κασιμάτη.
Όπως ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά τη διάρκεια του διαλόγου που είχαν μπροστά στις κάμερες η Μυρτώ Κοροβέση «είναι μία νέα γυναίκα, πολιτικός και επιστήμονας» που όπως είπε έχει «διάθεση για προσφορά, σε έναν κρίσιμο αγώνα, για την πολιτική αλλαγή».
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης