Champions League: Με Βάργκα στην Αγγλία η ΑΕΚ για Σαχτάρ και Μάντσεστερ Σίτι

Flash Reading by Kontra AI
  • Η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Αγγλία για τους κρίσιμους αγώνες του Champions League με Σαχτάρ και Μάντσεστερ Σίτι.
  • Ο Μπαρνάμπας Βάργκα ξεπέρασε τη θλάση του, ενσωματώθηκε στην αποστολή και υπολογίζεται κανονικά από τον Μάρκο Νίκολιτς.
  • Η ελληνική ομάδα θα παραμείνει στην Αγγλία έως τις 20 Οκτωβρίου, αναβάλλοντας το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο.

Η αποστολή τη ΑΕΚ αναχώρησε για την Αγγλία, όπου η πρωταθλήτρια Ελλάδας θα δώσει δύο σπουδαία παιχνίδια για το Champions League, πρώτα με τη Σαχτάρ (14/10, 22:00) και στη συνέχεια με τη Μάντσεστερ Σίτι (20/10, 22:00).

Ο Μάρκο Νίκολιτς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει διαθέσιμο και τον Μπαρνάμπας Βάργκα. Ο Ούγγρος επιθετικός κέρδισε τη μάχη με τον χρόνο, επέστρεψε πιο γρήγορα στη δράση μετά τη θλάση που είχε υποστεί και υπολογίζεται για τα παιχνίδια της ΑΕΚ στο Champions League.

Μένει να φανεί αν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι με τη Σαχτάρ ή θα προφυλαχθεί, προκειμένου να παίξει στο παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με τη Σίτι.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Εκτός αποστολής είναι ο Θωμάς Στρακόσα, ενώ ο Ντέρεκ Κουτέσα θα ταξιδέψει στο Νησί ακόμα και εάν δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα του Δικέφαλου.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ θα παραμείνει στην Αγγλία από τις 13 Οκτωβρίου μέχρι και την αναμέτρηση κόντρα στη Σίτι, αφού επέλεξε να αναβάλει τον αγώνα με τον Ατρόμητο που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή