Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2025

Ελεύθεροι οι 74 συλληφθέντες των τριών καταλήψεων στη Θεσσαλονίκη

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΟΙ 64 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 74 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ελεύθεροι αφέθηκαν το απόγευμα οι 74 συλληφθέντες των τριών καταλήψεων στη Θεσσαλονίκη.

Οι καταληψίες βρέθηκαν στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με το seleo, πραγματοποιήθηκε δίκη μόνο για τους εννέα συλληφθέντες του κτηρίου στην Λεωφόρο Νίκης.

Τρεις από τους εννέα κηρύχθηκαν αθώοι και έξι ένοχοι, οι πέντε με ποινή τεσσάρων μηνών, με αναστολή.

Οι υπόλοιπες δίκες αναβλήθηκαν για τις 3 και 5 Αυγούστου, λόγω έλλειψης διερμηνέων.

Αλλοδαποί οι 64 από τους 74 συλληφθέντες των καταλήψεων στη Θεσσαλονίκη

Από όλα τα μέρη του κόσμου είναι οι 64, από τους 74, συλληφθέντες της κατάληψης των τριών κτιρίων στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ασφάλεια Θεσσαλονίκης, οι 10 από τους 74 είναι Έλληνες, ενώ οι υπόλοιποι 64 είναι από Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ελβετία, Δανία, Αυστρία, Νέα Ζηλανδία και Νέα Γουινέα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, οι συλληφθέντες συμμετείχαν στο «No Border Camp», οι οποίοι είχαν κατασκηνώσει στην Πανεπιστημιούπολη.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή