Εκκενώθηκαν δύο πολυκατοικίες στην Καλλιθέα για φιαλίδια που ενδέχεται να περιέχουν επικίνδυνη ουσία

Σε προληπτική εκκένωση δύο πολυκατοικιών στην Καλλιθέα προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις, μετά τον εντοπισμό δύο φιαλιδίων που ενδέχεται να περιέχουν επικίνδυνη ουσία.

Τα δύο φιαλίδια εντοπίστηκαν επί της οδού Λασκαρίδου 174, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες περιέχουν πικρικό οξύ σε κρυσταλλοποιημένη μορφή.

Στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), προκειμένου να πραγματοποιήσει τον απαραίτητο έλεγχο και να προχωρήσει στην περισυλλογή των φιαλιδίων.

Παράλληλα, οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν για προληπτικούς λόγους στην εκκένωση των κατοίκων δύο πολυκατοικιών.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή