Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2026

Μπασκετικά… πυρά

Επεισόδιο στη Βουλή ανάμεσα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Νίκο Ανδρουλάκη, με μπόλικα καρφιά με αφορμή την παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο Telekom Center Athens δίπλα στον Μαργαρίτη Σχοινά.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας επιχείρησε να δώσει πολιτική σημειολογία στη συγκεκριμένη εικόνα, εγκαλώντας τον Νίκο Ανδρουλάκη για τη στάση του απέναντι στην κυβέρνηση. «Αντιπολίτευση σημαίνει να αντιπαρατίθεσαι σθεναρά και αληθινά, όχι για τα μάτια και μετά να πηγαίνεις να δεις μπάλα», ανέφερε, αφήνοντας σαφή αιχμή για την παρουσία του δίπλα στον Μαργαρίτη Σχοινά. Ο Νίκος Ανδρουλάκης σήκωσε αμέσως το γάντι και απάντησε με αναφορά που μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε.

«Εγώ δεν είμαι πρόεδρος στον Παναθηναϊκό, όπως ήταν ο πατέρας σας», είπε προς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, για να προσθέσει ότι πηγαίνει στο γήπεδο ως απλός φίλαθλος και κάθεται στη θέση του. «Δεν καθορίζω ποιοι κάθονται δίπλα μου, ούτε μακριά μου, ούτε κοντά μου. Δεν έχω ειδική σχέση με τις διοικήσεις. Πάω ως απλός φίλαθλος και κάθομαι στη θέση μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο »

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή