Δημήτρης Οικονόμου: «Δεν μπορώ να ευχηθώ καλή τύχη στον Βασίλη Χιώτη και τον Άκη Παυλόπουλο, μην είμαστε υποκριτές»
Ο Δημήτρης Οικονόμου μίλησε για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Πιτταρά και αναφέρθηκε στον Βασίλη Χιώτη και τον Άκη Παυλόπουλο, που πλέον βρίσκονται στον ΑΝΤ1.
Τη συνεργασία του με τον νέο τηλεοπτικό του παρτενέρ, Γιάννη Πιτταρά, καθώς και τη μετακίνηση του Βασίλη Χιώτη και του Άκη Παυλόπουλου στον ΑΝΤ1 σχολίασε ο Δημήτρης Οικονόμου, σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου, το πρωινό της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου 2026, με αφορμή τη νέα τηλεοπτική σεζόν.
Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής αναφέρθηκε αρχικά στη νέα τηλεοπτική του συνύπαρξη με τον Γιάννη Πιτταρά, σημειώνοντας πως οι δύο δημοσιογράφοι χρειάζονται χρόνο προκειμένου να προσαρμοστούν ο ένας στον τρόπο δουλειάς του άλλου. «Με τον Γιάννη Πιτταρά μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον τώρα. Μαθαίνουμε τα πατήματά μας, γιατί πάντα τα δίδυμα θέλουν έναν χρόνο προσαρμογής.
Να μάθεις τα χούγια του άλλου, να μάθεις τις ατάκες, να μάθεις τον τρόπο που σκέφτεται, γιατί αυτό πρέπει να συντονιστεί κάπως», ανέφερε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Οικονόμου τόνισε ότι η προσαρμογή μεταξύ δύο τηλεοπτικών συνεργατών δεν είναι πάντα εύκολη και χρειάζεται συστηματική δουλειά, ακόμη και όταν υπάρχει προηγούμενη γνωριμία. «Αν γίνεται. Δεν γίνεται πάντα, δεν είναι εύκολο, αλλά αυτό θέλει χρόνο για να το δουλέψουμε. Θέλουμε χρόνο και εμείς, με τον Γιάννη, παρά το γεγονός ότι γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια από το ρεπορτάζ», δήλωσε. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε, επίσης, στον Βασίλη Χιώτη και τον Άκη Παυλόπουλο, οι οποίοι πλέον βρίσκονται στον ΑΝΤ1, σε τηλεοπτική απέναντι θέση από εκείνον. Ο Δημήτρης Οικονόμου εξήγησε ότι δεν μπορεί να τους ευχηθεί «καλή τύχη», καθώς η επιτυχία τους θα λειτουργούσε ανταγωνιστικά για τη δική του εκπομπή.
«Δεν μπορώ να ευχηθώ καλή τύχη στα παιδιά (σ.σ. στον Βασίλη Χιώτη και τον Άκη Παυλόπουλο), μην είμαστε υποκριτές. Γιατί η καλή τύχη του άλλου είναι κακή τύχη για σένα. Επομένως δεν μπορείς να το ευχηθείς αυτό», πρόσθεσε ο Δημήτρης Οικονόμου στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του MEGA. Παράλληλα, μίλησε με θερμά λόγια για τη φιλία του με τον Άκη Παυλόπουλο, διευκρινίζοντας ότι η αλλαγή επαγγελματικής στέγης δεν επηρεάζει τη μεταξύ τους σχέση. «Τον αγαπώ τον Άκη, είμαστε φίλοι και παραμένουμε πάντα. Αυτό δεν θα αλλάξει επειδή αλλάξαμε επαγγελματική στέγη. Σε ένα μεγάλο μαγαζί είναι, ο ΑΝΤ1 κάνει πρωταθλητισμό και από κει και πέρα θα δείξει η πορεία μας», είπε χαρακτηριστικά.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης