Κατερίνα Βρανά: «Πήρα τρία χρόνια off από τη σεξουαλική μου ζωή»
Για τη νέα της παράσταση, τη δύσκολη περιπέτεια που άλλαξε τη ζωή της, τη σχέση με το σώμα της αλλά και τη σεξουαλική της ζωή μίλησε η Κατερίνα Βρανά στην κάμερα της εκπομπής «Μια Ελλάδα παρέα».
«Εμένα αυτό που επηρεάστηκε πάνω απ’ όλα είναι το πόσο σέξι νιώθω. Αισθανόμουν άσχημα στο σώμα μου και μ’ αρέσει πάρα πολύ το σεξ. Όταν αλλάζει κάτι τόσο πολύ, είσαι ακόμα σέξι; Είσαι ακόμα θηλυκή; Όταν έχεις μάθει να κινείσαι όρθια. Είμαι και ψηλή, ήμουν ενενήντα τρία, με μαλλί, στήθος, κωλ… Περπατούσα και το χαιρόμουνα. Να μπαίνεις σε ένα δωμάτιο τσουλώντας… χάνεις. Πέρασα και τέσσερις μήνες τελείως παράλυτη από τον λαιμό και κάτω, οπότε αυτό σε κάνει και να ξενώνεις από το σώμα σου.
Όταν συνειδητοποίησα ότι μπορώ να φοράω τακούνια για ώρες χωρίς να πονάνε τα πόδια μου… Δεκαπεντάποντα. Έχω γεμίσει τακούνια. Τακούνια που δεν θα μπορούσα να βάλω πριν.
Άλλαξε τελείως η σεξουαλική μου ζωή. Πήρα τρία χρόνια off. Αποφάσισα τρία χρόνια, δύο πες. Είπα, θα πάρω off μέχρι να νιώσω άνετη».
Σχετικά Άρθρα
20/09/2026 - 21:00
20/09/2026 - 21:00
20/09/2026 - 20:00
Δείτε επίσης