Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2026

Θεσσαλονίκη: Νεκρός άνδρας ανασύρθηκε από τον Θερμαϊκό

Flash Reading by Kontra AI
  • Άνδρας αγνώστων στοιχείων ανασύρθηκε νεκρός από τα νερά του Θερμαϊκού, στο ύψος του Ποσειδωνίου, στη Θεσσαλονίκη.
  • Η Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε και ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Άγιος Παύλος», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
  • Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης διενεργεί προανάκριση και παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή για τα αίτια θανάτου.

Άνδρας αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε νεκρός στα νερά του Θερμαϊκού, στο ύψος του Ποσειδωνίου. Σε εξέλιξη η έρευνα για τα αίτια θανάτου.

 

Άνδρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ανασύρθηκε νεκρός από τα νερά του Θερμαϊκού, στο ύψος του Ποσειδωνίου, στη Θεσσαλονίκη.

Η Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (14/09) και μετά την επιχείρηση ανάσυρσής του, ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Άγιος Παύλος», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, το οποίο διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, προκειμένου να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή