Φωτιά τώρα σε δάσος στην Ελάνη Χαλκιδικής, 112 για ετοιμότητα, επιχειρούν επτά εναέρια
Flash Reading by Kontra AI
Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 15:30 το μεσημέρι της Δευτέρας (14/9) σε δάσος στην Ελάνη Χαλκιδικής. Στις 15:48 εστάλη μήνυμα 112 στους κατοίκους της περιοχής, το οποίο τους καλούσε να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.
- Στις 15:30 ξέσπασε δασική πυρκαγιά στην περιοχή Ελάνη Χαλκιδικής, κινητοποιώντας άμεσα τις δυνάμεις πυρόσβεσης.
- Μήνυμα 112 στάλθηκε στους κατοίκους για να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.
- Επτά εναέρια μέσα, έξι αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς, υποστηριζόμενα από ξηράς.
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν 38 πυροσβέστες με δυο ομάδες πεζοπόρων της 2ης ΕΜΟΔΕ, εθελοντές και 11 οχήματα. Από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις επτά εναέρια μέσα, έξι αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Στο έργο της κατάσβεσης συνδράμουν υδροφόρες του δήμου Κασσάνδρας.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης