Στις 7 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα του Στούντιο 4 με Χρήστο Φερεντίνο και Κατερίνα Καραβάτου
Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα εποχή του «Στούντιο 4» έχει ξεκινήσει, με τον Χρήστο Φερεντίνο και την Κατερίνα Καραβάτου να ετοιμάζονται για την πρεμιέρα τους στην ΕΡΤ1.
Η ΕΡΤ ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας 24 Αυγούστου ότι το «Στούντιο 4» θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 15:00, ανοίγοντας τη νέα σελίδα της εκπομπής για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.
Στο νέο «Στούντιο 4» ξεχωριστή θέση έχουν ιστορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο που άλλοτε προβληματίζουν, άλλοτε συγκινούν και άλλοτε εμπνέουν.
Η εκπομπή ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, αναδεικνύει ανθρώπους, τόπους και πρωτοβουλίες που αξίζει να προβληθούν, και κάνει… βόλτες στον χρόνο, φωτίζοντας στιγμές της ιστορίας και του πολιτισμού.
Στην παρέα συμμετέχει και ο Γιάννης Κορδώνης, προσθέτοντας τη δική του δυναμική και τη φρέσκια του ματιά στην καθημερινή τηλεοπτική συνάντηση.
Σχετικά Άρθρα
24/08/2026 - 23:59
24/08/2026 - 21:00
24/08/2026 - 20:00
Δείτε επίσης