Τήνος: Ρομά επιτέθηκαν φραστικά στη Λατινοπούλου (video)

Flash Reading by Kontra AI
  • Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δέχθηκε σφοδρή φραστική επίθεση από Ρομά στην Τήνο, ενώ βρισκόταν στο λιμάνι με τη μητέρα της.
  • Η επίθεση κλιμακώθηκε σε χυδαίες ύβρεις, όταν η Λατινοπούλου εξήγησε ότι οι δηλώσεις της αφορούσαν παραβατική συμπεριφορά.
  • Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής δεν αντέδρασε στις προσβολές, απαντώντας μόνο «όλοι ίδιοι είστε».
Έντονο φραστικό επεισόδιο εις βάρος της Αφροδίτη Λατινοπούλου σημειώθηκε στην Τήνο, όταν η πρόεδρος της Φωνής Λογικής δέχθηκε λεκτική επίθεση απόΡομά. Γρήγορα, η ένταση κλιμακώθηκε και ο άνδρας άρχισε να τη βρίζει χυδαία.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή, ενώ η ευρωβουλευτής βρισκόταν μαζί με τη μητέρα της στο λιμάνι του νησιού, στον χώρο αναμονής του πλοίου.

Κάποιοι άνδρες πλησίασαν την ευρωβουλευτή για να εκφράσουν τις αντιρρήσεις τους γιατί καταφέρεται απαξιωτικά εναντίον των Ρομά. Μάλιστα, ένας από αυτούς φέρεται να της είπε πως «δεν είμαστε όλοι ίδιοι».

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου απάντησε ότι οι δηλώσεις της αφορούσαν άτομα που παρουσιάζουν παραβατική συμπεριφορά, αναφέροντας μεταξύ άλλων την κλοπή και τη ρευματοκλοπή. Μετά την απάντηση της Λατινοπούλου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συζήτηση πήρε έντονο χαρακτήρα και ορισμένα μέλη της ομάδας ακούγονται να προχωρούν σε χυδαίες ύβρεις εναντίον της. «Με είπες γύφτο; Πάρτο μου και γ…..», ακούγεται να της λέει ενώ συνεχίζει λέγοντας την «καρ….λα, αει στο δ….λο». Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής δεν αντέδρασε στις ακραίες λεκτικές προσβολές, Κρτούσε σφιχτά τη τσάντα της και αρκέστηκε να πει «όλοι ίδιοι είστε».

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή