Αθηνά Κλήμη: «Ετοιμάζω μία ραδιοφωνική επιστροφή και συνεχίζω τηλεοπτικά στα μέρη που αγαπώ»
Τον απολογισμό της επαγγελματικής χρονιάς που ολοκληρώθηκε έκανε η Αθηνά Κλήμη μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στο οποίο προανήγγειλε μία ραδιοφωνική επιστροφή.
«Σήμερα, μετά από 11 μήνες πολύ σκληρής δουλειάς και πραγματικά έχοντας δώσει τον καλύτερό μου εαυτό, αύριο δεν θα έχω να κάνω τίποτα και μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο αυτό. Φέτος για μένα ήταν η πιο δημιουργική μου χρονιά», ανέφερε αρχικά.
Και πρόσθεσε: «Είχα την πολύ μεγάλη ευκαιρία να βρίσκομαι στην οικογένεια του MEGA, με μία ευκαιρία που μου έδωσε η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος με την “Κοινωνία Ώρα Mega” και στη συνέχεια με εμπιστεύτηκε το κανάλι, με ένταξε στον όμιλο και βρέθηκα στα “Νέα”. Είναι μία πάρα πολύ μεγάλη ευκαιρία για μένα και θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τους ιθύνοντες», είπε.
«Είμαι πολύ χαρούμενη για τη χρονιά που έρχεται. Ετοιμάζω μία ραδιοφωνική επιστροφή σε έναν όμιλο που ήθελα πάρα πολύ να ενταχθώ και συνεχίζω τηλεοπτικά στα μέρη που αγαπώ», αποκάλυψε κλείνοντας η Αθηνά Κλήμη.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης