Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2026

Ζέτα Μακρυπούλια – Η συγκινητική ανάρτηση πριν από την πρεμιέρα της στην Επίδαυρο: «Ευγνώμων»

Λίγες ώρες πριν από την αποψινή (24/7) πρεμιέρα της παράστασης «Ειρήνη» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία του Νίκου Καραθάνου, στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, η Ζέτα Μακρυπούλια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις και τα έντονα συναισθήματά της για αυτή τη σημαντική στιγμή της καλλιτεχνικής της πορείας.

Με μία ανάρτηση στο Instagram, η ηθοποιός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της που είχε την ευκαιρία να κάνει πρόβες στον ιστορικό χώρο της Επιδαύρου, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον Νίκο Καραθάνο, τον Φοίβο Δεληβοριά και τον Άγγελο Τριανταφύλλου για το δημιουργικό ταξίδι.

«Έφτασε η μεγάλη μέρα! Δεν ξέρω αν μπορώ να σας περιγράψω με ακρίβεια τα συναισθήματα που έχω βιώσει αυτή την εβδομάδα. Κυρίως νιώθω ευγνωμοσύνη που βρέθηκα σε αυτόν τον ιερό χώρο και είχα τη δυνατότητα να κάνω πρόβες στην Επίδαυρο. Να κάθομαι στις πέτρες αυτές και να παίρνω όλη την ενέργειά τους!

Σήμερα λοιπόν είναι η πρεμιέρα της «Ειρήνης» του Αριστοφάνη. Μια γιορτή, όπως μας είπαν χθες όσοι ήρθαν στη γενική μας πρόβα. Αυτό ακριβώς είναι η παράσταση αυτή. Μέσα από πολέμους και δεινά, πάντα έχουμε τον τρόπο να θυμόμαστε, να γιορτάζουμε και να σατιρίζουμε τη ζωή μας!

Νίκο, Φοίβο, Άγγελε σας ευχαριστώ γι’ αυτό το ταξίδι! Ευγνώμων σε όσους είμαστε παρέα σε αυτή τη διαδρομή. Καλή μας αρχή!» έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια.

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή