Φρίκη και ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για τα όσα εκτυλίχθηκαν στο Μπατακλάν

Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΩΜΟΤΗΤΕΣ

Την απόλυτη κτηνωδία έζησαν στα χέρια των τζιχαντιστών τα θύματα των μακελάρηδων που βρήκαν φρικτό θάνατο στα γεγονότα του περασμένου Νοεμβρίου στο Παρίσι.
 
Νέα στοιχεία που βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας δείχνουν ότι, οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους που αιματοκύλησαν το Μπατακλάν, έναν από τους στόχους τους, σφαγίασαν τα θύματά τους με τρόπο που δεν τον χωράει ο ανθρώπινος νους: Σε πολλούς έβγαλαν τα μάτια και  άλλους τους ευνούχισαν.

1

Παρά το γεγονός, ότι οι γαλλικές αρχές είχαν ανακοινώσει πως οι τζιχαντιστές είχαν μαζί τους μόνο όπλα, καθώς δεν βρέθηκε τίποτα μέσα στο θέατρο, ανατριχιαστικές μαρτυρίες το διαψεύδουν!

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο επικεφαλής των ερευνών και νομοθέτης, Georges Fenech, στην εξεταστική επιτροπή της γαλλικής εθνοσυνέλευσης, επικαλούμενος την ηλεκτρονική απομαγνητοφώνηση με μαρτυρίες 200 ωρών, μέσα στο Μπατακλάν βρέθηκαν πτώματα διαμελισμένα.

1

Ένας πατέρας, ανέφερε για τον γιο του πως ήταν ξεκοιλιασμένος και με τα γεννητικά του όργανα στο στόμα του. Ο ερευνητής Christian Saint κατέθεσε πως: «Μερικά από τα πτώματα που βρέθηκαν στο Μπατακλάν ήταν εξαιρετικά ακρωτηριασμένα από τις εκρήξεις και τα όπλα…».

Στην έκθεση της εξεταστικής επιτροπής υπάρχει και η κατάθεση αστυνομικού: «Τα πτώματα δεν τα δείξαμε στους συγγενείς , γιατί υπήρχαν άνθρωποι αποκεφαλισμένοι και ξεκοιλιασμένοι. Επίσης, υπάρχουν ενδείξεις βιασμών σε γυναίκες και περικοπές με μαχαίρι στα γεννητικά όργανα. Αν δεν κάνω λάθος, τα μάτια ορισμένων ανθρώπων έχουν αφαιρεθεί».

Ο αστυνομικός είπε στην επιτροπή ότι δεν είδε αυτό το φρικιαστικό θέαμα, αλλά ένας άλλος ερευνητής, του το περιέγραψε, κλαίγοντας.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή