Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2026

Αλέξης Τσίπρας: Κεντρική ομιλία στο συνέδριο του Economist στο Λαγονήσι – Δείτε Live

Flash Reading by Kontra AI
  • Ο Αλέξης Τσίπρας θα απευθυνθεί σε διεθνές ακροατήριο στο 26ο Government Roundtable του Economist στο Grand Resort Lagonissi.
  • Η συμμετοχή του πρώην πρωθυπουργού είναι μία από τις κεντρικές ομιλίες την τελευταία ημέρα του συνεδρίου.
  • Η Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη επικεντρώθηκε στην «Επταετία Μητσοτάκη – επτά χρόνια ψέματα, χαμένες ευκαιρίες, διαφθορά».
Μετά τις πρόσφατες δημόσιες παρεμβάσεις του, ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στρέφεται σε διεθνές ακροατήριο, καθώς την Παρασκευή θα κλείσει τις εργασίες του 26ου Government Roundtable του Economist, που πραγματοποιείται από τις 8 έως τις 10 Ιουλίου στο Grand Resort Lagonissi. Η συμμετοχή του αποτελεί μία από τις κεντρικές ομιλίες της τελευταίας ημέρας του συνεδρίου.

Παράλληλα, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, η Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη παραχώρησε συνέντευξη Τύπου με αντικείμενο την αποτίμηση των επτά χρόνων διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Οι τομεάρχες Φραγκίσκος Κουτεντάκης (Οικονομικών), Διονύσης Τεμπονέρας (Εργασίας) και η εκπρόσωπος Τύπου Θεώνη Κουφονικολάκου παρουσίασασν τις θέσεις τους, με κεντρικό σύνθημα: «Επταετία Μητσοτάκη – επτά χρόνια ψέματα, χαμένες ευκαιρίες, διαφθορά».

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ECONOMIST ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή