Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2026

Μιχαήλ Ταμπακάκης: «Δεν τεμπέλιασα ποτέ και δεν θεώρησα τίποτα δεδομένο, δεν γνωρίζω άλλο δρόμο»

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης έδωσε αυτή την εβδομάδα μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, όπου κλήθηκε να κάνει έναν σύντομο απολογισμό της μέχρι τώρα καλλιτεχνικής του διαδρομής και να μοιραστεί εκείνα που ονειρεύεται για το μέλλον.

“Αυτό που μπορώ να αναγνωρίσω στον εαυτό μου είναι τη δουλειά που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν τεμπέλιασα ποτέ και δεν θεώρησα τίποτα δεδομένο. Κάθε ευκαιρία, είτε στο θέατρο είτε στην τηλεόραση είτε στον κινηματογράφο, την αντιμετώπιζα ως κάτι που έπρεπε να κερδηθεί. Αν κάνω σήμερα έναν απολογισμό, βλέπω ότι έχω δουλέψει πολύ. Και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το ταλέντο. Έχει να κάνει με το πόσο αγαπάς αυτό που κάνεις και πόσο θέλεις να εξελίσσεσαι.

Δεν γνωρίζω άλλο δρόμο. Η υποκριτική δεν είναι απλώς το επάγγελμα μου, είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Όταν ήμουν νεότερος, απέδιδα πολλά πράγματα στην τύχη. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι η τύχη υπάρχει, αλλά δεν αρκεί. Αυτό που μπορώ πλέον να πιστώσω στον εαυτό μου είναι η εργατικότητα, η συνέπεια και η αφοσίωση”.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή