Κλειστός ο διάδρομος του αεροδρομίου της Ζακύνθου μετά από την αναγκαστική προσγείωση του F-16
- Ο διάδρομος στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου «Διονύσιος Σολωμός» έκλεισε μετά από αναγκαστική προσγείωση ενός F-16.
- Η Fraport Greece ανακοίνωσε ότι ο διάδρομος παραμένει κλειστός για επιχειρησιακούς λόγους μέχρι νεωτέρας.
- Οι επιβάτες καλούνται να επικοινωνούν με τις αεροπορικές εταιρείες τους για ενημέρωση σχετικά με τις πτήσεις.
Η διαχειρίστρια εταιρεία Fraport Greece ενημέρωσε ότι ο διάδρομος παραμένει κλειστός για επιχειρησιακούς λόγους μέχρι νεωτέρας, καλώντας τους επιβάτες να επικοινωνούν με τις αεροπορικές εταιρείες ή τα ταξιδιωτικά τους πρακτορεία για πιθανές αλλαγές στις πτήσεις τους.
Ανακοίνωση για τη λειτουργία του αεροδρομίου του Ζακύνθου από τη διαχειρίστρια Fraport Greece:
Λόγω αναγκαστικής προσγείωσης στρατιωτικού αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας στο Αεροδρόμιο Ζακύνθου «Διονύσιος Σολωμός», η λειτουργία του διαδρόμου έχει ανασταλεί για επιχειρησιακούς λόγους μέχρι νεωτέρας.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, οι ταξιδιώτες παρακαλούνται να επικοινωνούν με την αεροπορική εταιρεία ή το ταξιδιωτικό τους πρακτορείο για τυχόν αλλαγές στα προγραμματισμένα δρομολόγια.
Σχετικά Άρθρα
09/07/2026 - 18:50
09/07/2026 - 18:40
Δείτε επίσης