Νατάσα Θεοδωρίδου – Η συγκινητική αναφορά στη Μαρινέλλα από τη σκηνή του Άλσους: «Χρειάστηκα τον χρόνο μου για να αποδεχτώ το κενό που άφησες»

Μία sold out εμφάνιση στο Θέατρο Άλσος έκανε το βράδυ της Δευτέρας (6/7) η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία δεν παρέλειψε να αφιερώσει ένα μέρος της βραδιάς στη Μαρινέλλα, 3 μήνες μετά τον θάνατό της, και μοιράστηκε δυο λόγια με τους θεατές για τις αναμνήσεις από τη γνωριμία και τη συνεργασία τους.«Θέλω να δείτε ποιος ήταν ουσιαστικά ο λόγος που ξεκίνησα να τραγουδάω», ξεκίνησε να λέει η Νατάσα Θεοδωρίδου από τη σκηνή, ενώ πίσω της έπαιζαν εικόνες από τη μεταξύ τους καλλιτεχνική συνύπαρξη.Έβλεπα πάντα τη Μαρινέλλα και έλεγα “Πω πω… πόσο λαμπερή, πόσο όμορφη! Τι ωραία που θα είναι αν είμαι κι εγώ κάπως έτσι, αν ποτέ κάνω ένα βήμα παραπάνω από τη Θεσσαλονίκη και βρεθώ στην Αθήνα και αρχίσω να τραγουδάω. […] Αποφασίσαμε να τραγουδήσουμε μαζί, έγινε το όνειρό μου πραγματικότητα και δεν το πίστευα».

Την επόμενη ημέρα, η Νατάσα Θεοδωρίδου αναδημοσίευσε το σχετικό απόσπασμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα:

«Χρειάστηκα τον χρόνο μου για να αποδεχτώ το κενό που άφησες… Ήθελα όμως η πρώτη φορά που θα σου μιλήσω ξανά.. να είναι εκεί που ανήκεις.. πάνω στη σκηνη.. μέσα από τη μουσική και τις κοινές μας στιγμές. Χθες βράδυ στο Άλσος… τραγούδησα για σένα, με την καρδιά μου γεμάτη από τη δική σου σφραγίδα. Σ’ ευχαριστώ για όλα Μαρινέλλα μου. Η παρουσία σου δεν θα σβήσει ποτέ».

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή