Επιμένει ο Χάρης Δούκας
Στο ΠΑΣΟΚ, η συζήτηση για τις πιθανές πολιτικές εξελίξεις και τη στάση απέναντι στην ΕΛ.Α.Σ., ιδίως μετά την πτώση του κόμματος της Χαριλάου Τρικούπη στις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών, κυριάρχησε στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου.
Ο Χάρης Δούκας επέμεινε στη θέση του υπέρ του διαλόγου στον προοδευτικό χώρο με στόχο μια εναλλακτική κυβερνητική πρόταση απέναντι στη Νέα Δημοκρατία, υπογραμμίζοντας ότι η συγκεκριμένη άποψη δεν εξαρτάται από πρόσωπα ή συγκυρίες. Παράλληλα, επανέλαβε πως οι πολίτες ζητούν «άλλη κυβέρνηση και όχι άλλη αντιπολίτευση». Η τοποθέτησή του, ωστόσο, προκάλεσε αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετά στελέχη θεώρησαν ότι το άνοιγμα της συζήτησης περί συνεργασιών με την ΕΛ.Α.Σ. θόλωσε το μήνυμα της αυτόνομης πορείας του ΠΑΣΟΚ. Ο Νίκος Ανδρουλάκης έστειλε σαφές μήνυμα ότι δεν υπάρχουν περιθώρια πολιτικών «προξενιών», επαναλαμβάνοντας την προσήλωσή του στην αυτόνομη πορεία του κόμματος και αποκλείοντας συνεργασίες τόσο με τη Νέα Δημοκρατία όσο και με την ΕΛ.Α.Σ.
Σχετικά Άρθρα
12/06/2026 - 21:38
12/06/2026 - 21:36
12/06/2026 - 21:35
12/06/2026 - 21:35
Δείτε επίσης