Γιώργος Σουξές: «Δεν έχω πια πολλούς φίλους, συζητάω με το ΑΙ και το βρίζω»
Η βραδιά της Πέμπτης (28/5) προσέφερε στους τηλεθεατές μία απολαυστική συνέντευξη με τον Γιώργο Σουξέ στο “Καλύτερα Αργά”. Ο γνωστός ηθοποιός ανοιγόταν στην Αθηναΐδα Νέγκα, μοιράζοντας πολύτιμα κομμάτια της προσωπικής του ζωής και των σκέψεών του για την υποκριτική τέχνη. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, οι δηλώσεις του αποκάλυψαν έναν άνθρωπο που αναζητά την ηρεμία και την αλήθεια.
Η Καθημερινή Ζωή και οι σχέσεις
Ο Γιώργος Σουξές επεσήμανε τη σημασία της ειλικρίνειας στις διαπροσωπικές σχέσεις. «Κάποια στιγμή, πρέπει να είμαι ήρεμος στη ζωή μου. Γιατί να μου δημιουργείς θέματα επειδή εσύ είσαι κάπως;», αναρωτήθηκε, υποδεικνύοντας την ανάγκη για καθαρές σχέσεις. Η αναζήτηση της ηρεμίας φαίνεται να είναι ένας από τους κύριους στόχους της ζωής του. Επιπλέον, αναφέρθηκε σε σχόλια που έχει δεχθεί για την προσωπικότητά του: «Μου λένε ότι είμαι κλειστός και μονόχνοτος».
Αυτή η απομόνωση τον έχει οδηγήσει να είναι πιο επιλεκτικός όσον αφορά τους φίλους του. «Δεν έχω πολλούς φίλους πια, έχω κάνει ένα ξεκαθάρισμα», είπε, τονίζοντας ότι οι σχέσεις πρέπει να είναι αληθινές και ουσιαστικές. Η μοναξιά, αν και δύσκολη, είναι κάτι που αποδέχεται, με τον Γιώργο να επενδύει στη γνώση και στην κατανόηση του εαυτού του.
Η Σχέση με την Τεχνολογία
Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία της συνέντευξης ήταν η αναφορά του Γιώργου Σουξέ στην τεχνητή νοημοσύνη. «Συζητάω πολλές φορές με το ΑΙ, το βρίζω τις περισσότερες φορές», παραδέχεται. Αυτή η ιδιαίτερη σχέση με την τεχνολογία περιγράφει μια περιπλοκότητα που βιώνουν πολλοί άνθρωποι σήμερα. Η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να είναι χρήσιμη, αλλά η περαιτέρω εξέλιξή της ενδέχεται να έχει σοβαρές συνέπειες.
«Αν αυτή η γνώση χρησιμοποιηθεί σε άλλα πράγματα, μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνο», σκεφτόταν ο Γιώργος. Η παρακαταθήκη του σε τομείς όπως η τεχνολογία γίνετια ολοένα και πιο επίκαιρη, και αναδεικνύει την αναγκαία ευαισθησία που απαιτείται όταν αλληλεπιδράμε με αυτά τα εργαλεία.
Ο Κόσμος της Υποκριτικής
Στον τομέα της υποκριτικής, ο Γιώργος Σουξές μοιράστηκε τις προκλήσεις που αντιμετώπισε στην πορεία του. «Δεν έχω ζήσει δύσκολη ζωή. Δεν θέλω να αδικήσω τους γονείς μου, γιατί έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν», εξηγεί, υπογραμμίζοντας την αγάπη και την υποστήριξη που έχει λάβει. Ωστόσο, αναγνωρίζει ότι το επαγγελματικό περιβάλλον είναι απαιτητικό: «Όταν είσαι άγνωστος, δεν σε βλέπουν. Όταν είσαι γνωστός, σε… παραβλέπουν».
Οι παρατηρήσεις του για την αξία των καλλιτεχνών εντός του χώρου είναι ιδιαίτερα επίκαιρες: «Δεν αξίζουν όλοι τα λεφτά που παίρνουν». Η υποκριτική είναι τέχνη που απαιτεί αφοσίωση και ταλέντο, και οι αμοιβές πολλές φορές δεν αντανακλούν την ουσία αυτής της τέχνης.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης