Τραγωδία στην άσφαλτο: Ανήλικοι τραυματίστηκαν βαριά όταν το μηχανάκι που επέβαιναν προσέκρουσε σε κολώνα (βίντεο)
Τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (25/5) στη Μυτιλήνη, όταν δίκυκλο όχημα στο οποίο επέβαιναν ένας 16χρονος και ένας 18χρονος εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι δύο νέοι γυρνούσαν από βόλτα στη Θερμή και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, προσέκρουσαν στην κολώνα, στη διασταύρωση του δρόμου της Παναγιούδας προς τον περιφερειακό της Μόριας.
Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό και των δύο επιβαινόντων.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Τροχαίας, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθώς και πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ η περιοχή αποκλείστηκε προσωρινά προκειμένου να διευκολυνθεί η επιχείρηση και η διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος.
Η Τροχαία Μυτιλήνης διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τραγικού συμβάντος, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα που οδήγησαν στην απώλεια ελέγχου.
Σχετικά Άρθρα
26/05/2026 - 12:11
26/05/2026 - 12:10
26/05/2026 - 12:10
26/05/2026 - 11:54
Δείτε επίσης