Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Η μετακίνηση Καραβάτου – Φερεντίνου στην ΕΡΤ μου άρεσε τόσο που φοβάμαι δεν θα έχω τι να “θάψω”»
Δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου παραχώρησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, σχολιάζοντας τα τηλεοπτικά τεκταινόμενα αυτής της περιόδου.
Μεταξύ άλλων, ο ραδιοφωνικός παραγωγός ρωτήθηκε και για τη φημολογούμενη μετακίνηση των Καραβάτου-Φερεντίνου στην ΕΡΤ, στη θέση των Ζαμπέτογλου-Αναγνωστόπουλου στο “Στούντιο 4”.
«Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ! Τόσο πολύ, που προβληματίζομαι ότι, αν κάνουν κι άλλες τέτοιες κινήσεις δεν θα έχω τι να “θάψω” από την ΕΡΤ, καταλαβαίνεις; Θα απογοητεύσω το κοινό μου. Θεωρώ ότι είναι δύο πολύ αξιόλογα τηλεοπτικά πρόσωπα που συνδυάζουν πολύ ωραία και χιούμορ και σοβαρότητα, και έχουν και κάτι άλλο: εκπέμπουν μία οικειότητα στον τηλεθεατή. Και αυτό είναι σπάνιο», σημειώνει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.
Πώς σας φάνηκε η εμφάνιση της Ελλάδας στη Eurovision;
«Ήταν ένα πολύ ωραίο concept. Εμένα μου άρεσε ότι ο Φωκάς, που είχε κάνει τόσα πολλά πράγματα, στην προκειμένη περίπτωση ξεπέρασε τον εαυτό του. Η εμφάνιση ήταν μια χαρά και η δέκατη θέση είναι μια χαρά. Είναι δεκάδα», απαντά ο ίδιος.
«Μου φαίνονται απόλυτα λογικές οι αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο, απόλυτα αναμενόμενες καταστάσεις, συμβαίνουν κάθε χρόνο. Εγώ έλεγα πέρυσι που μίλαγαν όλοι ότι πρόβλημα της τηλεόρασης είναι η αυτοαναφορικότητα, έλεγα εγώ ότι δεν είναι η αυτοαναφορικότητα, είναι η υποκρισία. Αυτό που όλοι συμμετέχουν σε εκπομπές αλλά δεν λέει κανείς μία ειλικρινή άποψη, με αποτέλεσμα ο κόσμος να καταλαβαίνει αν τον κοροϊδεύουν.
Φέτος όμως, νομίζω ότι εκτός από την υποκρισία η οποία λίγο μειώθηκε, προστέθηκε δυστυχώς η υστερία. Ότι υπάρχει ένα άγχος μη ελεγχόμενο πια, από τους παρουσιαστές, από τους συμμετέχοντες στις εκπομπές. Οι εκπομπές λοιπόν που διατήρησαν ψυχραιμία και ηρεμία, κέρδισαν το παιχνίδι», σχολιάζει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης