Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Καραβάτου – Φερεντίνο: «Ωραίο δίδυμο, με λιγότερο μπλαζέ ύφος προς τον τηλεθεατή»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά, όπως παρακολουθήσαμε το πρωινό της Πέμπτης στο πρόγραμμα του STAR.

Μέσα σε όλα, δε, ο έμπειρος ραδιοφωνικός παραγωγός αναφέρθηκε τόσο στην πορεία του Κώστα Τσουρού στον ΣΚΑΪ όσο και στην επερχόμενη τηλεοπτική συνύπαρξη της Κατερίνας Καραβάτου και του Χρήστου Φερεντίνου.

“Επάνδρωσε τα πάνελ του όπως ήθελε, νομίζω ότι του δόθηκαν τα πάντα. Ευνοήθηκε, δυστυχώς δεν δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα”.

“Δεν είναι άσχημη ιδέα η Κατερίνα Καραβάτου και ο Χρήστος Φερεντίνος στην ΕΡΤ, μ’ αρέσει. Ωραίο δίδυμο ακούγεται, πολύ φιλικό προς τον τηλεθεατή και με λιγότερο μπλαζέ ύφος. Και οι δυο είναι πιο προσιτοί ως τηλεοπτικές περσόνες, αυτό εννοώ, το οποίο είναι σημαντικό όταν κάνεις τηλεόραση” συμπλήρωσε, επίσης, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην κάμερα της εκπομπής του STAR.

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή