Κρήτη – εγκληματική οργάνωση: Την Παρασκευή η απολογία των δύο κατηγορουμένων – Στην Αθήνα συνελήφθη ο θείος τους

Προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή έλαβαν οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι της υπόθεσης με την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης στην Κρήτη, οι οποίοι οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον των δικαστικών Αρχών.

Στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκονται οι δύο συγγενείς (ανήψια), ενώ ο θείος τους, ο οποίος επίσης φέρεται να εμπλέκεται, συνελήφθη στην Αθήνα μέσα σε νοσοκομείο, γεγονός που εξηγεί την απουσία του από τους προσαχθέντες στο Ρέθυμνο. Αντίθετα, ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι για παραβάσεις του νόμου περί ζωοκλοπής.

Η εξέλιξη αυτή αφορά τη μεγάλη υπόθεση που ερευνά η Ελληνική Αστυνομία στην Κρήτη, γύρω από εγκληματική οργάνωση που συνδέεται με απάτες μέσω αγροτικών επιδοτήσεων, εκβιασμούς, εμπρησμούς, φθορές περιουσιών και ζωοκλοπές. Η ευρεία αστυνομική επιχείρηση ξεκίνησε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 18 Μαΐου, επικεντρωμένη κυρίως σε περιοχές του ορεινού Ρεθύμνου και των Βοριζίων Ηρακλείου. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, τα μέλη της ομάδας φέρονται να καταλάμβαναν αγροτικές εκτάσεις και να τις δήλωναν παράνομα στον ΟΠΕΚΕΠΕ, εισπράττοντας τις σχετικές επιδοτήσεις.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή