Οι Άγγλοι που έφυγαν κάποιο μεγάλο κακό κατάλαβαν πως ερχόταν…
Η ΦΤΩΧΕΙΑ και η ΔΥΣΤΥΧΙΑ, που δείχνουν κάθε βράδυ όλα τα κανάλια, ότι υπάρχει στη χώρα μας, μαζί με τις επίσης καθημερινές δριμύτατες καταγγελίες του Κυριάκου, της Φώφης, του Σταύρου και του Λεβέντη, ότι… ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ο τόπος, αυτά και μόνο τα δύο γεγονότα, θα έπρεπε να μας είχαν οδηγήσει να εγκαταλείψουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση και να πάμε μόνοι μας, όπως πάντοτε, να φτιάξουμε τη ζωή μας, αξιοποιώντας τις περιουσίες που φτιάξαμε εμείς με τη δουλειά μας ή κληρονομήσαμε από τους πατεράδες και τους παππούδες μας, που και αυτοί είχαν δουλέψει σκληρά στη μαύρη ξενιτιά ή στους φουρτουνιασμένους ωκεανούς.
ΓΙΑΤΙ πρέπει να είναι κανείς ΒΛΑΞ ή ΗΛΙΘΙΟΣ, να πεινάει, να τον ληστεύουν και να τον ξεσπιτώνουν και να κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια, να τρώει τις καρπαζιές των ξένων, να μην αντιδράει και να μην το βάζει στα πόδια για να σωθεί!
ΑΡΑ, πολύ απλά, οι «ηγέτες» της αντιπολίτευσης μας λένε ΨΕΜΑΤΑ, ή αν μας λένε αλήθεια, τότε θα πρέπει να σηκωθούμε και να φύγουμε από το λησταρχείο της Ευρώπης, πριν μας αποτελειώσουν, όπως έφυγαν οι Άγγλοι, που βρήκαν την ανεξαρτησία τους και πάνε μια χαρά!..
ΠΡΟΧΘΕΣ κάποιος ξένος καθηγητής, που τον είχε πάρει για σύμβουλο ο γνωστός Βαρουφάκης και προφανώς θα καλοπληρωνόταν, βγήκε και είπε ότι η κυβέρνηση είχε ετοιμάσει… ΣΧΕΔΙΟ που θα εφάρμοζε, «αν» φεύγαμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση ή «αν» μας διώχνανε και όλα τα κανάλια των Νταβατζήδων, χάλασαν τον κόσμο και ζητούσαν Εξεταστική Επιτροπή!
ΚΟΙΤΑΞΤΕ θράσος, τα κόμματα που οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή και το λαό μας στη δυστυχία, τα οποία επί 50 χρόνια κυβερνούσαν τον τόπο και προσπαθούν τώρα να φορτώσουν στον Αλέξη ΚΛΕΨΙΕΣ και ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ μισού αιώνα!.. Λες και ο λαός μας τρώει ακόμα κουτόχορτο…
ΕΜΕΙΣ, λέμε αλίμονο, αν η οποιαδήποτε κυβέρνηση, αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης του λαού της και δεν έχει στα συρτάρια της ένα και δύο και τρία εναλλακτικά σχέδια για να χρησιμοποιήσει το καταλληλότερο ΑΝ χρειαστεί.
ΚΑΙ δώστου ψέματα και δώστου ανοησίες τα πουλημένα κανάλια…
ΑΝ φεύγαμε λένε, από την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα έκλειναν οι τράπεζες!!! Γιατί, τώρα που δεν φύγαμε, οι τράπεζές μας είναι ανοικτές;
ΝΑ σας ρωτήσουμε κάτι ακόμη; Για πείτε μας ΠΟΤΕ περνούσαμε καλλίτερα, την εποχή που δεν είχαμε μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ή ΤΩΡΑ;
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ μας, σας παρακαλούμε…
ΚΑΙ μέσα στον ορυμαγδό από τις ψευτιές των καναλιών, βγήκε και η ΝΔ η οποία με τους μεγάλους… οικονομολόγους που διαθέτει… «υπολόγισε» ότι η ζημιά που έχει προξενήσει ο Αλέξης στη χώρα είναι, ούτε λίγο, ούτε πολύ, 74 δις!!!
ΟΤΑΝ όμως τα… κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ και χρέωσε τον τόπο μόνο μέσα σ΄ ένα χρόνο 74 δις, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που κυβέρνησαν τον τόπο επί 50 χρόνια ΠΟΣΑ μας χρέωσαν και πόσα έφαγαν;
ΤΟ χρέος των 350 δισεκατομμυρίων ευρώ, που μας ζητάνε τώρα οι Γερμανοί και οι άλλοι τοκογλύφοι να τους πληρώσουμε, επί ΠΑΣΟΚ και επί ΝΔ δεν δημιουργήθηκε;
ΒΕΒΑΙΩΣ συμφωνούμε να γίνει Εξεταστική Επιτροπή, αλλά να ξεκινήσει από το 1974 για να μάθει ο κόσμος σε ποιών τα χέρια είχαμε πέσει τόσα χρόνια.
«Κ»