Ηράκλειο: Απολογείται σήμερα ο 30χρονος που κατηγορείται για απόπειρα γυναικοκτονίας εναντίον της συζύγου του

Flash Reading by Kontra AI
  • Ο 30χρονος κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας της 28χρονης συζύγου του, απολογείται σήμερα, Τετάρτη.
  • Η 28χρονη εντοπίστηκε αιμόφυρτη στην Παντάνασα Ηρακλείου με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αμνησία.
  • Η οικογένεια της παθούσας ισχυρίζεται ότι υπάρχουν στοιχεία για εγκληματική ενέργεια, ενώ εξετάζεται κατάθεση του 7χρονου παιδιού τους.

Προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, Τετάρτη (13/5) έχει λάβει ο 30χρονος, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 28χρονης συζύγου του, η οποία εντοπίστηκε αιμόφυρτη το μεσημέρι του Σαββάτου στην άκρη του δρόμου, στην περιοχή Παντάνασα, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Όπως έχει δηλώσει ο συνήγορος υπεράσπισής του, Διονύσης Βέρας, «δεν θα πάμε με τα “κουτσομπολιά” και τις οικογενειακές “ίντριγκες” να κάνουμε απολογία του κατηγορουμένου, για ένα τόσο σοβαρό αδίκημα και ενώ υπάρχουν τέσσερα παιδάκια».

Υπενθυμίζεται ότι η 28χρονη γυναίκα εντοπίστηκε αιμόφυρτη στο δρόμο και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και περιτραυματική αμνησία.

Αρχικά ο 30χρονος υποστήριξε ότι δεν ξέρει πώς άνοιξε η πόρτα του αυτοκινήτου και έπεσε έξω η σύζυγός του.

Πάντως από την πλευρά της οικογένειας της 28χρονης μητέρας τεσσάρων παιδιών, τρία εκ των οποίων ήταν μέσα στο όχημα κατά τη διάρκεια του περιστατικού, ο δικηγόρος Νίκος Στειακάκης υποστήριξε πως υπάρχουν στοιχεία για εγκληματική ενέργεια και πως μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε αίμα.

«Όλα τα ευρήματα εξετάζονται» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι εφόσον χρειαστεί, θα καταθέσει και το 7χρονο παιδί που βρισκόταν στο περιστατικό, παρουσία παιδοψυχιάτρου.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή