Ηράκλειο: Απόπειρα γυναικοκτονίας της συζύγου του – Με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις το θύμα

Στη σύλληψη ενός τριαντάχρονου άντρα προχώρησε η αστυνομία στο Ηράκλειο, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και θα απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Πρόκειται για τον σύζυγο της γυναίκας 27 ετών, που εντοπίστηκε το Σάββατο, 9/5, βαριά τραυματισμένη σε δρόμο, στην περιοχή της Παντάνασσας, από διερχόμενη οδηγό. Όπως προέκυψε, η γυναίκα ήταν συνοδηγός σε όχημα τύπου «κλούβα», που οδηγούσε ο σύζυγός της, ενώ επέβαιναν και τα τρία από τα τέσσερα συνολικά παιδιά της οικογένειας.

Η γυναίκα βρέθηκε χτυπημένη στο οδόστρωμα. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το σύζυγό της, ο οποίος ήταν μεθυσμένος, ενώ δεν έχει και άδεια οδήγησης. Στην κατάθεσή του υποστήριξε πως ενώ οδηγούσε, η γυναίκα του βρέθηκε έξω από το αυτοκίνητο, ανοίγοντας την πόρτα — ισχυρισμός που κρίνεται ανυπόστατος· αντιθέτως, προέκυψαν ενδείξεις πως ο ίδιος είχε παρασύρει και τραυματίσει σοβαρά τη σύζυγό του και μητέρα των τριών ανήλικων παιδιών τους.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και δεν είναι σε θέση να μιλήσει στους αστυνομικούς, οι οποίοι εξετάζουν με πολύ προσοχή την υπόθεση.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή