Eurovision 2026: O Ακύλας και η ελληνική αποστολή έφτασαν στη Βιέννη, η θερμή υποδοχή και το «Ferto» στο αεροδρόμιο

Ο Ακύλας και η ελληνική αποστολή της Eurovision 2026 έφτασαν στην Βιέννη, με τον Έλληνα εκπρόσωπο να τραγουδάει το «Ferto» στο αεροδρόμιο.

Το πρωί της Παρασκευής 1η Μαΐου, ο καλλιτέχνης αναχώρησε μαζί με τα μέλη της ελληνικής αποστολής από το «Ελευθέριος Βενιζέλος». Μέσα από βίντεο που δημοσιεύτηκαν στη συνέχεια στα social media, καταγράφηκε η θερμή υποδοχή που δέχτηκε από Ακύλας στο αεροδρόμιο της Βιέννης, με τον ίδιο να τραγουδάει στίχους από το κομμάτι του, ενώ κρατούσε ελληνικό σημαιάκι.

Μαζί του μεταξύ άλλων ταξίδεψαν ο creative director, Φωκάς Ευαγγελινός και η Παρθένα Χοροζίδου που θα τον συνοδεύσει στη σκηνή μαζί με τους Μιχάλη Μιχαηλίδη, Χρήστο Νικολάου και Κωνσταντίνο Καρυπίδη.

Δείτε βίντεο

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή