Ελιζαμπέτα Κανάλις: Η πρώην του Τζορτζ Κλούνει παντρεύτηκε & έγινε μαμά

Πώς είναι η ζωή μετά τον Τζορτζ Κλούνεϊ; Παραμυθένια!

Η πρώην του διάσημου αστέρα του Χόλιγουντ, η σέξι Ιταλίδα Ελιζαμπέτα Κανάλις γύρισε γρήγορα σελίδα στη ζωή της μετά τον χωρισμό τους. Παντρεύτηκε τον Αμερικανό Μπράιαν Πέρι και μαζί απέκτησαν την 9 μηνών κορούλα τους.

Η Ιταλίδα καλλονή ζει σήμερα με τον σύζυγό της στο Λος Αντζελες, όμως οι διακοπές στην πατρίδα της, την Ιταλία, είναι must!

can1

Αυτές τις ημέρες, η όμορφη Ελιζαμπέτα απολαμβάνει τον ήλιο με την οικογένειά της στη Σαρδηνία. Η 37χρονη εθεάθη στην παραλία με μπικίνι και βρισκόταν σε εξαιρετική φόρμα. Ο ρόλος της μαμάς της ταιριάζει γάντι και όπως λένε άνθρωποι από το περιβάλλον της, στο πρόσωπο του Μπράιαν βρήκε την ηρεμία και τη γαλήνη που χρειαζόταν.

can6

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2014 έπειτα από έναν χρόνο δεσμού. Η Ελιζαμπέτα μετακόμισε στο Λος Άντζελες γιατί ο σύζυγός της είναι ορθοπεδικός και διατηρεί εκεί δική του κλινική.

can2

can3

can4

can5

can7

can8

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή