Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έχουμε λόγους να ξανακάνουμε μωρό – Αν έμενα ποτέ ξανά έγκυος, είναι μια ιδέα που θα ήθελα πολύ να την κάνω»
Το story που ανέβασε η Κατερίνα Καινούργιου στο Instagram με τη νεογέννητη Ξένια στην αγκαλιά της φαίνεται πως ζήλεψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
«Νομίζω ότι αυτό το βίντεο ήταν συγκλονιστικό, αν είστε εγκυούλες να το κάνετε. Δηλαδή εγώ αν ξαναέμενα έγκυος – γιατί δεν είμαι, διάβασα και κάτι δημοσιεύματα «έγκυος η Τσιμτσιλή»… Όχι παιδιά, δόξα τω Θεώ, σήμερα γιορτάζουμε τα γενέθλια του τρίτου μας παιδιού. Αλλά αν ξαναέμενα ποτέ έγκυος, είναι μια ιδέα που θα ήθελα πολύ να την κάνω. Οι εγκυούλες δηλαδή να τραβήξουν ένα πλάνο έτσι ξαπλωμένες με την κοιλίτσα και μετά με το μωράκι», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
«Και όμορφο και συγκινητικό και πάρα πολύ ωραίο. Δηλαδή χωρίς να δείχνει το πρόσωπό της ή το πρόσωπο του μωρού, είναι πολύ τρυφερό. Και φλατ η κοιλιά… Άστα, εμείς έτσι δεν ήμασταν ούτε μετά από έναν χρόνο», συμπλήρωσε με χιούμορ η παρουσιάστρια.
«Τα παιδιά μου λένε: «Μαμά, κάνατε gender reveal;». Αυτό, για την αποκάλυψη φύλου. Παιδιά, όταν εμείς ήμασταν σε εγκυμοσύνη, δεν ήταν ακόμα της μόδας. Αν τύχει, θα κάνω και gender reveal και τέτοιο βίντεο και απ’ όλα. Το baby shower κάπως το ψιλοκάναμε. Δεν το λέγαμε baby shower. Έχουμε λόγους να ξανακάνουμε μωρό, να τα δοκιμάσουμε όλα!», κατέληξε στο ίδιο ύφος η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης