Γιάννης Μπέζος: «Δεν θεωρώ κακό το να χωρίζουν τα ζευγάρια πολύ σύντομα»
Στην πρόσφατη συνέντευξή του για την κωμική σειρά “Σούπερ ήρωες” στον ΑΝΤ1, ο Γιάννης Μπέζος μίλησε με ειλικρίνεια και αμεσότητα για τις σύγχρονες σχέσεις και την προσωπική του εμπειρία. Η συζήτηση με τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγαρη αποκαλύπτει πτυχές της ζωής του και την άποψή του για ένα κοινωνικό φαινόμενο που απασχολεί ολοένα και περισσότερους: τους σύντομους χωρισμούς.
Η Σχέση του Γιάννη Μπέζου με το Σούπερ Μάρκετ
Όταν ρωτήθηκε αν κάνει τα ψώνια του στο σούπερ μάρκετ, ο Γιάννης απάντησε: “Πηγαίνω, αλλά σε λογικά πλαίσια.” Αντιμετωπίζει το σούπερ μάρκετ ως έναν οικείο, αλλά και κάπως «φοβιστικό» χώρο. «Πληρώνω και φεύγω», τονίζει, επισημαίνοντας ότι συνήθως επιλέγει να επισκέπτεται το κατάστημα νωρίς το πρωί για να αποφύγει τον κόσμο.
Μέσα από την εμπειρία του, δεν παραλείπει να αναφέρει την ακρίβεια, που πολλές φορές αποτρέπει τους καταναλωτές. «Έχω μια σχέση “τόσο – όσο” με το σούπερ μάρκετ», λέει, και επισημαίνει ότι περιορίζει τις αγορές του μόνο στα απολύτως απαραίτητα.
Η Εξέλιξη των Σχέσεων
Αναφερόμενος σε μία άλλη σημαντική πτυχή της σύγχρονης ζωής, ο Γιάννης Μπέζος τοποθετεί τον εαυτό του στη συζήτηση για τους σύντομους χωρισμούς. “Τα τελευταία χρόνια, παρατηρούμε πως τα ζευγάρια χωρίζουν πολύ σύντομα”, отмечает, και θεωρεί ότι αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι μπορεί και να μην ταιριάζουν.
Χωρισμός: Μία Φυσιολογική Διαδικασία
«Δεν θεωρώ κακό το να χωρίζουν τα ζευγάρια», δηλώνει κατηγορηματικά. Η άποψή του είναι ξεκάθαρη: «Είναι προτιμότερο να αναγνωρίζεις πότε μια σχέση δεν λειτουργεί, παρά να ζεις μόνιμα υπό την ομηρία του άλλου, υποδυόμενος τον ευτυχισμένο».
Η αλήθεια είναι ότι το να παραμείνεις σε μία δυστυχισμένη σχέση μπορεί να έχει σοβαρές ψυχολογικές επιπτώσεις. Ο Γιάννης αναγνωρίζει ότι ιδανικά, οι άνθρωποι θα πρέπει να μπορούν να συνυπάρχουν αρμονικά, κάτι που απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και ωριμότητα από όλους τους εμπλεκόμενους.
Ο Ρόλος του Περίγυρου
Επίσης, ο Γιάννης τονίζει τη σημασία του κοινωνικού περιβάλλοντος στις σχέσεις. «Πρέπει να σε βοηθά και ο περίγυρος», λέει, αναφέροντας ότι είναι ουσιώδες να έχουμε γύρω μας υποστηρικτικούς ανθρώπους. “Οφείλουμε να είμαστε σε εγρήγορση και να μην εφησυχάζουμε”, προσθέτει, κάνοντας σαφές ότι η προσπάθεια διατήρησης μίας σχέσης δεν είναι αποκλειστικά υπόθεση των δύο συντρόφων, αλλά και του κοινωνικού τους δικτύου.
Σχετικά Άρθρα
16/04/2026 - 16:30
16/04/2026 - 16:00
16/04/2026 - 15:30
Δείτε επίσης