Σάββατο, 4 Απριλίου 2026

Σφοδρή επίθεση Ανδρουλάκη

Στις ραγδαίες εξελίξεις που πυροδοτεί η νέα δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, αλλά και στη συζήτηση για το κράτος δικαίου που μετατίθεται μετά το Πάσχα, αναφέρεται ο Νίκος Ανδρουλάκης σε βίντεο που ανάρτησε στο TikTok με τίτλο: «Αυτή την προκλητικά και απροκάλυπτα βολεμένη κυβέρνηση θα την ξεβολέψουμε. Μαζί». Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης, υποστηρίζοντας πως επιχειρεί να καθυστερήσει τη συζήτηση στη Βουλή.

«Η κυβέρνηση πανικόβλητη από τις απειλές του Ντίλιαν θέλει να πάει τη συζήτηση μετά το Πάσχα γιατί το παρασκήνιο και οι μεθοδεύσεις χρειάζονται χρόνο. Δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να κάνουν κουρελόχαρτο τον Κανονισμό της Βουλής», τονίζει.

«Άλλωστε γι’ αυτούς είναι κανονικότητα η παράκαμψη των διαδικασιών και η χειραγώγηση των θεσμών. Την ίδια στιγμή που εν ενεργεία υπουργοί, υφυπουργοί και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας εμπλέκονται στην νέα δικογραφία του ΟΠΕΚΕΠΕ», προσθέτει ο κ. Ανδρουλάκης. «Όλα αυτά δεν χωρούν να κρυφτούν κάτω από κανένα χαλί. Αυτή την παρακμή θα την σταματήσουμε μαζί», σημειώνει.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή