Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2026

Τηλεθέαση: Ποια εκπομπή έκοψε πρώτη το νήμα το πρωί της Πέμπτης 26/3;

Με κάποιες απουσίες πραγματοποιήθηκε η “μάχη” στην πρωινή ζώνη χθες Πέμπτη (26/3), αφού η Κατερίνα Καινούργιου δεν εμφανίστηκε λόγω αδιαθεσίας στο πόστο της, ενώ και η Φαίη Σκορδά εγκατέλειψε το Buongiorno περίπου στα μισά της εκπομπής λόγω ενός έκτακτου προσωπικού θέματος.

Ωστόσο, τα προγράμματα συνεχίστηκαν -φυσικά- κανονικά, με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να αναλαμβάνουν τα ηνία σε Alpha και MEGA αντίστοιχα, με στόχο τους τα υψηλότερα δυνατά νούμερα τηλεθέασης για τις ομάδες τους. Πού έκατσε η μπίλια σε αυτό το ιδιαίτερο πρωινό “ροντέο”;

Ο Γιώργος Λιάγκας τερμάτισε στην 4η θέση με 9,3% και πίσω του το Breakfast@Star στο 7%. Μία μονάδα χαμηλότερα το “10 Παντού” και στο 3,3% η τηλεθέαση για το δίδυμο της ΕΡΤ1.

Με ποσοστό 18% οι Κούτρας-Ντσούνος έδωσαν την πρωτιά στον ΣΚΑΪ στο γενικό σύνολο έναντι 13% της Κατερίνας Καινούργιου και 12,5% του Γιώργου Λιάγκα. Η Φαίη Σκορδά σημείωσε 11,8% και οι Στραβελάκης-Καραμήτρου 9% για λογαριασμό του ΟΡΕΝ.

Τηλεθέαση 6% και 3,3% για Παύλου-Χατζίδου και Σεργουλόπουλο-Μελιτά αντίστοιχα, που έκλεισαν την κούρσα.

Η τηλεθέαση αναλυτικά

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Super Κατερίνα – 16%
Buongiorno – 11,5%
Αταίριαστοι – 9,9%
Το Πρωινό – 9,3%
Breakfast@star – 7,9%
10 παντού – 6%
Πρωίαν σε είδον – 3,3%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Αταίριαστοι – 18,1%
Super Κατερίνα – 12,9%
Το Πρωινό – 12,5%
Buongiorno – 11,8%
10 παντού – 9%
Breakfast@star – 6,2%
Πρωίαν σε είδον – 3,3%

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Πηγή: zappit.gr

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή