Σαρωτική τηλεθέαση για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου – Αναλυτικά οι μετρήσεις στην πρωινή ζώνη
Εντυπωσιακά ήταν τα πλάνα από τη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας και αυτά φαίνεται πως καθήλωσαν και τους τηλεθεατές στους δέκτες τους το πρωί της Τετάρτης. Η δίωρη τηλεοπτική μετάδοση της ΕΡΤ1 σημείωσε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, που έφτασαν σε τέταρτο μέχρι και το 40% στο γενικό σύνολο και το 34% στο δυναμικό κοινό (18-54).
Ακόμη υψηλότερο το μερίδιο της παρέλασης στο γενικό σύνολο, εκεί όπου οι μετρήσεις της Nielsen έδωσαν στη μετάδοση της ΕΡΤ1 ποσοστό 34,4% έναντι 13,8% των Κούτρα-Ντσούνου.
Στο 9,3% η Κατερίνα Καινούργιου και στο 8,2% το “10 Παντού” των Στραβελάκη-Καραμήτρου. Ουραγός το “Πρωίαν σε Είδον” με 6,8%.
Η τηλεθέαση αναλυτικά
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
Παρέλαση – 28%
Super Κατερίνα – 10,2%
Αταίριαστοι – 9,5%
10 παντού – 6%
Πρωίαν σε είδον – 5,1%
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
Παρέλαση – 34,4%
Αταίριαστοι – 13,8%
Super Κατερίνα – 9,3%
10 παντού – 8,2%
Πρωίαν σε είδον – 6,8%
*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.
Πηγή: zappit.gr
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης