Τέλος στις βιντεοσκοπήσεις

Την απαγόρευση των βιντεοσκοπήσεων εντός, εκτός και πέριξ της αίθουσας της Ολομέλειας και των επιτροπών της Βουλής, είναι αποφασισμένος να εισαγάγει ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Με αφορμή το περαστικό της Τετάρτης με την ευθεία και προσωπική αντιπαράθεση που προκάλεσε η κίνηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να καταγράψει τον Άδωνι Γεωργιάδη την ώρα που έτρωγε από τα υπουργικά έδρανα κρακεράκια, ο πρόεδρος της Βουλής αποφάσισε να συμπεριλάβει την απαγόρευση των βιντεοσκοπήσεων στην αλλαγή του Κανονισμού που αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά το Πάσχα. Όπως εξήγησε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες η ρητή απαγόρευση των βιντεοσκοπίσεων δεν θα αφορά μόνο την Ολομέλεια αλλά και τις επιτροπές όπως και τους διαδρόμους του κοινοβουλίου.

Η βιντεοσκόπηση εντός της αίθουσας της Ολομέλειας δεν είναι καινούργια υπόθεση, παρ’ ότι μέχρι σήμερα δεν έχει χρησιμοποιηθεί ως συστηματικό μέσο προβολής από βουλευτές ή πολιτικούς αρχηγούς.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο »

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή