Σοφία Δανέζη: «Δεν με αγχώνει το πέρασμα του χρόνου, έχω καλό πλαστικό»
Με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων πλάι στον Κυριάκο Κυανό, η Σοφία Δανέζη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιδηρόπουλο όπως είδαμε στο πρόγραμμα του Alpha την Πέμπτη.
Μέσα σε όλα, μάλιστα, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια μίλησε για τη σχέση που διατηρεί με τις… αισθητικές παρεμβάσεις που φορούν την εξωτερική της εμφάνιση.
Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Δανέζη σημείωσε χαρακτηριστικά πως “το πέρασμα του χρόνου δεν με αγχώνει, όχι. Έχω καλό πλαστικό. Δεν με αγχώνει γιατί όλα πρέπει να κυλούν, έτσι πρέπει να πηγαίνουν. Αυτή είναι η φύση. Να μεγαλώνυμε, να , να κάνουμε κάτι γι’ αυτό και να ομορφαίνουμε”.
“Πηγαίνεις στον πλαστικό να κάνεις τα ενέσιμα σου, τις θεραπείες σου;” ρώτησε, εν συνεχεία, ο ρεπόρτερ για να τοποθετηθεί, με χιούμορ, η Σοφία Δανέζη ως εξής στην κάμερα της πρωινής εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.
“Δεν κουνιέται τίποτα! Ναι, τα κάνω. Μ’ αρέσει, μ’ αρέσει. Αλλά τα κάνω για μένα”.
Πηγή: zappit.gr
Σχετικά Άρθρα
13/02/2026 - 15:00
13/02/2026 - 13:30
Δείτε επίσης