Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2026

Συγκινεί η Ρεγγίνα Μακέδου: «Δεν ντράπηκα ποτέ να σας δείξω τον «άσχημο» εαυτό μου»

Το δικό της μήνυμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου έστειλε η Ρεγγίνα Μακέδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ανάρτησε βίντεο με φωτογραφίες από την περίοδο της περιπέτειάς της με τη λευχαιμία και από τη συνέχεια, εξηγώντας γιατί επέλεξε να δείξει δημόσια ακόμη και τον «άσχημο» εαυτό της.

Η γνωστή γυμνάστρια θέλησε να μοιραστεί, μέσω των social media, ορισμένα λόγια προς τους διαδικτυακούς της φίλους, επισημαίνοντας ότι για να φτάσει να αγαπήσει το «μετά», έπρεπε πρώτα να αγαπήσει το «πριν».

Όπως έγραψε στο κείμενο που συνόδευσε την ανάρτησή της, «Σε αυτό το βίντεο θα βλέπεις μία φωτογραφία από την περιπέτεια μου και μία φωτογραφία μετά. Για να φτάσω να αγαπάω το μετά, πρώτα αγάπησα το πριν, αυτό που σε κάποιους μπορεί να φανεί λίγο πιο άσχημο, λίγο περίεργο».

Στη συνέχεια, περιέγραψε τη δική της εικόνα εκείνης της περιόδου, τονίζοντας ότι δεν ένιωσε ντροπή να τη δείξει. «Μία γυναίκα χωρίς μαλλιά, μία γυναίκα πολύ αδύνατη, μία γυναίκα που όλοι πίστευαν ότι τα είχε χάσει όλα όμως στην πραγματικότητα, κάπου εκεί μέσα από όλη αυτή την περιπέτεια, είχε βρει τον εαυτό της. Δεν ντράπηκα ποτέ να σας δείξω τον σε εισαγωγικά άσχημο εαυτό μου γιατί πραγματικά πιστεύω ότι τότε διένυα ίσως την πιο όμορφη εσωτερικά στιγμή της ζωής μου.» Κλείνοντας το μήνυμά της προς τους ακολούθους της, η Ρεγγίνα Μακέδου ανέφερε: «Ήταν η στιγμή που με αγάπησα, ήταν η στιγμή που με σεβάστηκα, ήταν η στιγμή που ένιωσα πιο δυνατή από ποτέ».

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή