Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2026

Η Φανή Δρακοπούλου αποχώρησε από το νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανιζόταν με τον Γιώργο Τσαλίκη και τους ΟΝΕ

Η Φανή Δρακοπούλου αποχώρησε από το σχήμα του νυχτερινού μαγαζιού όπου εμφανιζόταν με τον Γιώργο Τσαλίκη και τους ΟΝΕ, με την κατάσταση να λαμβάνει ευρύτερη δημοσιότητα το πρωί της Παρασκευής κατά την εκπομπή «Buongiorno»

. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Κατερίνας Ζαρίφη, οι οικονομικοί λόγοι φέρονται να βρίσκονται πίσω από την απόφαση, ενώ υπογράμμισε ότι «πολλά μπορούν να αλλάξουν» στο παρασκήνιο μιας εμπορικά επιτυχημένης συνεργασίας. Ωστόσο, την τραγουδίστρια αντικαθιστά πλέον η Χριστίνα Κιτσούλη.

Επιπλέον, το unfollow μεταξύ του Γιώργου Τσαλίκη και της Φανής Δρακοπούλου στα κοινωνικά δίκτυα οδηγεί στη σκέψη ότι υπήρξαν και ζητήματα «σχεσικά», πέρα από τα οικονομικά.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή