Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου 2026

Μαρίνα Σταυράκη: «Δεν λείπει στην παρούσα φάση ένας σύντροφος από τη ζωή μου»

Την Μαρίνα Σταυράκη υποδέχθηκε ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωινό της Παρασκευής, στην πρώτη εκπομπή του Πρωινού για το 2026 που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Ανάμεσα σε άλλα, μάλιστα, η γοητευτική φιλόλογος μίλησε για την προσωπική της ζωή πέντε περίπου χρόνια μετά το διαζύγιο από τον πρώην σύζυγο της, Γιώργο Πατούλη.

“Αν με ρωτάς για κάποιο σύντροφο, για κάποιον έρωτα, αυτή τη στιγμή, δεν ξέρω… Μέχρι στιγμής όχι, αλλά ενδεχομένως το 2026. Όμως δεν είναι κάτι το οποίο στην παρούσα φάση λείπει απ’ τη ζωή μου. Γιατί νιώθω πολύ καλά. Βιώνω μικρές στιγμές χαράς, καθημερινότητας, από ένα ωραίο φαγητό με φίλους μέχρι ένα ωραίο ταξίδι, που δεν τα είχα ζήσει αυτά”.

“Δεν ξέρω, δεν είναι εύκολο να με αντέξει και ο σύντροφος. Θέλω να πω ότι είναι και καρμικά, είναι και θέμα τύχης. Όταν παρέρχεται ο χρόνος και είσαι σε άλλη σχέση μόνιμη πολλά έτη πριν, έχεις άλλους στόχους, άλλη στοχοπροσήλωση. Αν είναι να έρθει κάτι, θα έρθει” συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Μαρίνα Σταυράκη στη νέα τηλεοπτική της εμφάνιση στον ΑΝΤ1.

Πηγή: zappit.gr

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή