Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2025

Κατερίνα Πεφτίτση για τη δικαστική διαμάχη της Έλενας Χριστοπούλου με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δε με αφορά»

Η Κατερίνα Πεφτίτση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Το μοντέλο, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο της κατάθλιψης που βίωσε πριν από δύο χρόνια, αλλά και στη συνεργασία της με την Έλενα Χριστοπούλου.

«Δεν έχω σκεφτεί, η αλήθεια είναι, να κάνω κρυοσυντήρηση ωαρίων, αλλά το θεωρώ πολύ όμορφη κίνηση», είπε αρχικά. Για την κατάθλιψη εξομολογήθηκε: «Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, δύο χρόνια πριν. Μόνο που το θυμάμαι, νιώθω σαν να είναι μια άλλη Κατερίνα, μια άλλη κοπέλα. Το να βοηθάμε τον εαυτό μας να βρίσκει τις πληγούλες του και να τις επουλώνει σιγά σιγά θέλει πολλή δουλειά και πόνο, αλλά βγαίνεις καλύτερος και πιο δυνατός μετά».

Για τη δικαστική διαμάχη της Έλενας Χριστοπούλου με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σημείωσε: «Δεν έχω καμία ιδέα τι συμβαίνει, οι μόνοι άνθρωποι που το ξέρουν είναι οι ίδιες και δεν με αφορά».

Τέλος, για το GNTM σχολίασε: «Νιώθω ότι δεν έχει την ίδια αίγλη που είχε στα πρώτα χρόνια. Όταν ξεκινάς μια εκπομπή με ένα πρόσωπο και μετά αυτό φεύγει, σίγουρα δημιουργείται ένα κενό».

Πηγή: zappit.gr

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή