Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2025

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Χριστοπούλου – Αναστασοπούλου: «Για κάτι τέτοιο την είχαν κατηγορήσει την Έλενα οι κακές γλώσσες και για την Ηλιάνα»

Στο “πάγωμα” των σχέσεων ανάμεσα σε Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Έλενα Χριστοπούλου αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας (15/12) η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η συζήτηση άνοιξε στο Happy Day με αφορμή τις νέες δηλώσεις της ηθοποιού και τα εκατέρωθεν unfollow μεταξύ των δύο πρώην συνεργατών.

«Για να μην τις αδικούμε, μπορεί και να μην τσακώθηκαν. Απλώς να μην τα βρήκαν στα οικονομικά, στη διαπραγμάτευση. Όταν σε μία επαγγελματική σχέση υπάρχει και το συναίσθημα ή η φιλία, είναι πολύ πιο δύσκολο», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Αυτό που λες είναι βαρύ, γιατί για κάτι τέτοιο είχαν κατηγορήσει οι κακές γλώσσες την Έλενα και σε σχέση με την Ηλιάνα. Ότι είχε παράπονο ότι σε κάποιες δουλειές», απάντησε η παρουσιάστρια, με τον δημοσιογράφο να επισημαίνει: «Αντί να πηγαίνει η Ηλιάνα, πήγαινε η μάνατζερ;»

«Δεν ξέρω, είχε ακουστεί και αυτό», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή κλείνοντας το θέμα.

Πηγή: zappit.gr

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή