Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2025

Έλενα Χριστοπούλου για Βίκυ Καγιά: «Συνέχεια ακούω για μια τοξικότητα και υπονοούμενα»

Το βράδυ της Πέμπτης, η Έλενα Χριστοπούλου σχολίασε τη συνέντευξη που έδωσε η Βίκυ Καγιά στη Φαίη Σκορδά, κατά τη διάρκεια της εκπομπής Real View στο OPEN.

Η γνωστή Artist Manager εξέφρασε την ένστασή της σχετικά με τις επαναλαμβανόμενες αναφορές της Καγιά περί τοξικότητας στον χώρο της τηλεόρασης. Η Χριστοπούλου τόνισε πως η παρουσιάστρια απουσιάζει τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση, αλλά συνεχίζει να μιλάει για «τοξικά περιβάλλοντα» που την ανάγκασαν να απομακρυνθεί. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «η Βίκυ λείπει τα τελευταία δυόμισι – τρία χρόνια, αν δεν κάνω λάθος, από την τηλεόραση. Είχε μια συχνότητα πάρα πολύ μεγάλη. Συνέχεια ακούω για μια τοξικότητα, υπονοούμενα και πράγματα από τα οποία έφυγε και “δεν μπορεί άλλο”. Τα επαναφέρει όμως, με έναν τρόπο. Προφανώς θα έχει κάποια θέματα».

Επιπλέον, η Χριστοπούλου επεσήμανε ότι η έννοια της τοξικότητας έχει γίνει υπερβολικά διαδεδομένη, υπονοώντας ότι πολλές φορές χρησιμοποιείται με αμφισβητή σημασία. «Δεν πιστεύω ότι όλα είναι τοξικά, είναι δεδομένο αυτό. Έχουμε πάρει και την λέξη τοξικότητα πια και την έχουμε κάνει… ακορντεόν κάθε μέρα. Μπούλινγκ, τοξικότητα, αυτά, δεν ακούμε τίποτα άλλο όλη μέρα». Κλείνοντας, η Έλενα Χριστοπούλου προέτρεψε σε αυτοκριτική και αναγνώριση δικών μας λαθών, αντί να κατηγορούνται συνεχώς οι άλλοι. «Είναι πολύ ωραίο να κοιτάμε πίσω μας, τι έχουμε κάνει ή τι δεν έχουμε κάνει, τι έχουμε προσφέρει ή τι δεν έχουμε προσφέρει, που έχουμε φερθεί καλά και να λέμε “ρε φίλε, ρε αδελφέ, έχω κάνει κι εγώ πέντε λάθη”».

Η ανάγκη για μια ισορροπημένη προσέγγιση ήταν κεντρικό μήνυμα της παρέμβασης της Χριστοπούλου.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή