Χαμός με την κλούβα της ΕΛΑΣ
Πλήθος αγροτών βρέθηκε χθες έξω από το πολιτικό γραφείο του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Τσιάρα, στην Καρδίτσα.
Οι αγρότες και κτηνοτρόφοι άδειασαν ζωοτροφές και σανό στο δρόμο, ενώ επέδωσαν σε συνεργάτη του ψήφισμα με τα αιτήματά τους. Νωρίτερα, όταν το κομβόι με τα 25 τρακτέρ και οι αγρότες επιχείρησαν να προσεγγίσουν το γραφείο του υπουργού βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια κλούβα της ΕΛΑΣ που είχε κλείσει το δρόμο.
Η παρουσία της αστυνομίας πυροδότησε ένταση με τους αγρότες να ζητούν την άμεση αποχώρησή της. «Θα περάσουμε με τα τρακτέρ», τόνιζαν εξοργισμένοι οι αγρότες, σημειώνοντας πως «οι κλούβες είναι η απάντηση της κυβέρνησης στον διάλογο».
Ο Κώστας Τσιάρας, τόνισε πως ζήτησε ο ίδιος να φύγει η κλούβα, ώστε να παραδώσουν οι αγρότες τα αιτήματά τους. Μετά και την έκκληση του Κώστα Τσιάρα, οι κλούβες της ΕΛΑΣ αποχώρησαν, ανοίγοντας τον δρόμο ώστε να πραγματοποιηθεί η διαμαρτυρία.
Σχετικά Άρθρα
09/12/2025 - 21:06
09/12/2025 - 21:04
09/12/2025 - 21:01
09/12/2025 - 20:59
Δείτε επίσης