Τραγικός θάνατος για 55χρονο σε γυμναστήριο στη Βραζιλία: Η μπάρα με τα βάρη έπεσε στο στήθος του και κατέρρευσε
Ένας 55χρονος άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο σε γυμναστήριο στη Βραζιλία, όταν η μπάρα με τα βάρη που σήκωνε του έφυγε από τα χέρια και κατέληξε στο στήθος του. Το συμβάν καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας, αναδεικνύοντας τις δραματικές στιγμές.
Ο Ρόναλντ Μοντενέγκρο, όπως αναγνωρίστηκε ο άτυχος 55χρονος, κατέρρευσε αμέσως μόλις σηκώθηκε από τον πάγκο. Παρά τις άμεσες προσπάθειες γιατρών σε κοντινό κέντρο υγείας, δεν κατάφεραν να τον σώσουν. Ο Μοντενέγκρο ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία ως διευθυντής του μουσείου Palacio dos Bonecos Gigantes στην Ολίντα της Βραζιλίας. Το μουσείο εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας τη λύπη του: «Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε το θάνατο του Ρόναλντ Μοντενέγκρο, του προέδρου μας και μιας σημαντικής προσωπικότητας στην ιστορία και τη λειτουργία του Palacio dos Bonecos».
☠️A Brazilian man lost control of a barbell and died right in the gym
He was using an unsafe grip — without wrapping his thumb around the bar. It slipped, crashed onto his chest, and the impact caused his heart to stop.
👍Gym lovers, watch your thumbs — it might literally save… pic.twitter.com/mSEiq5vdqj
— NEXTA (@nexta_tv) December 4, 2025
Ο εκλιπών ήταν πατέρας δύο παιδιών και η απουσία του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό τόσο στην οικογένειά του όσο και στην κοινότητά του. Αυτή η τραγωδία αναδεικνύει τους κινδύνους που κρύβουν οι λανθασμένες κινήσεις κατά την άρση βαρών, υπενθυμίζοντας την ανάγκη για τήρηση των κανόνων ασφαλείας.
Σχετικά Άρθρα
05/12/2025 - 10:40
05/12/2025 - 10:35
Δείτε επίσης