Ξέσπασε η Δέσποινα Καμπούρη: «Το λέει αυτό η Τίνα Μεσσαροπούλου που είναι γυναίκα και μητέρα;»
Την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου, η Δέσποινα Καμπούρη προχώρησε σε αιχμηρές δηλώσεις κατά της Τίνας Μεσσαροπούλου στο «Πρωινό», μετά από σχόλια που έγιναν στο Happy Day για τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη.
Η αντιπαράθεση ξεκίνησε όταν η Μεσσαροπούλου εξέφρασε δημόσια τη γνώμη της για την οικογενειακή κατάσταση των δύο πρώην συζύγων, προκαλώντας αντιδράσεις. Η Δέσποινα Καμπούρη δήλωσε: «Τώρα εγώ παλεύω με τον εαυτό μου για το αν πρέπει να πω ακριβώς αυτά που σκέφτομαι, γιατί δεν θέλω να περάσει από το μυαλό της Τίνας ότι έχω εμμονή μαζί της -γιατί τυχαίνει τελευταία να διαφωνώ κάθετα με αυτά που λέει και με τον τρόπο που τοποθετείται δημοσίως.»
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στη συνέντευξη που έδωσε η Σίσσυ Χρηστίδου, στην οποία αναφέρθηκε στη διαχείριση της κοινής τους περιουσίας με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Η Χρηστίδου είπε ότι όταν αντιλήφθηκε πως ο Μαραντίνης δεν έκανε τη σωστή διαχείριση, αποσύρθηκε από την όλη διαδικασία, μη γνωρίζοντας τι θα έπρεπε να λάβουν οι δύο.
Σε αυτό το σημείο, η Καμπούρη εξήγησε: «Αυτό τι σημαίνει; Ότι μετά από αυτό δεν έχεις το δικαίωμα να διεκδικήσεις διατροφή για τα παιδιά σου; Για να μεγαλώσεις δύο παιδιά; Αλήθεια; Και το λέει αυτό η Τίνα Μεσσαροπούλου που είναι γυναίκα και μητέρα; Εγώ αυτά δεν θα μπορέσω ποτέ να τα καταλάβω.» Η αντιπαράθεση κλιμακώθηκε όταν και ο Γιώργος Λιάγκας πήρε θέση, λέγοντας: «Απορώ κι εγώ πώς το είπε αυτό η κα Μεσσαροπούλου.»
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης