Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου 2025

Κως: Στη δικαιοσύνη ο 32χρονος από τη Ρόδο για την κακοποίηση των δύο ανήλικων παιδιών της συντρόφου του

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω θα καθίσει τη Δευτέρα, ο 32χρονος, ο οποίος κατηγορείται για την κακοποίηση των δύο ανήλικων παιδιών της συντρόφου του, ηλικίας 3,5 ετών και 8 μηνών. Ο κατηγορούμενος φέρεται να χτυπούσε με γροθιές και κλωτσιές τα ανήλικα παιδάκια και να έσβηνε αναμμένα τσιγάρα πάνω τους.

Τα περιστατικά εκτυλίχθηκαν στο Φαληράκι της Ρόδου το χρονικό διάστημα από τις 2 έως τις 15 Ιουνίου 2025 και ο 32χρονος, μετά τη σύλληψη και απολογία του, είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Ο 32χρονος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, όπου αυτή συνίσταται σε μεθοδευμένη πρόκληση έντονου σωματικού πόνου και ψυχικού πόνου, ικανή να επιφέρει σοβαρή ψυχική βλάβη με θύμα ανήλικο, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Παράλληλα, κατηγορείται και για ενδοοικογενειακή απειλή σε βάρος της συντρόφου του.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή