Πέραμα: Άγρια επίθεση σκύλου σε 12χρονο – «Δάγκωσε το παιδί μου, έχει παντού τρύπες»
Το αγόρι λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή και υποβάλλεται σε επαναληπτικές εξετάσεις προκειμένου να αποκλειστούν επιπλοκές
Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στο Πέραμα, όπου ένα 12χρονο αγόρι δέχτηκε άγρια επίθεση από δεσποζόμενο σκύλο έξω από το σχολείο του το απόγευμα της Τετάρτης.
Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού STAR, το παιδί περίμενε τους γονείς του, που βρίσκονταν σε συνέλευση εντός του γυμνασίου, όταν ένας μεγαλόσωμος σκύλος ράτσας Αγίου Βερνάρδου, αν και δεμένος με λουρί, άρχισε ξαφνικά να γαυγίζει και να επιτίθεται.
Σύμφωνα με τις περιγραφές, ο σκύλος έριξε κάτω τον 12χρονο και τον δάγκωσε στο αριστερό μπράτσο, προκαλώντας σοβαρά τραύματα που αποτυπώνονται στις σχετικές φωτογραφίες.
Το αγόρι λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή και υποβάλλεται σε επαναληπτικές εξετάσεις προκειμένου να αποκλειστούν επιπλοκές.
Η οικογένεια του μαθητή δηλώνει αποφασισμένη να κινηθεί νομικά κατά του ιδιοκτήτη του σκύλου.
Τι είπε η μητέρα του 12χρονου
Η μητέρα του 12χρονου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είχε δαγκώσει επίμονα το παιδί μου στο μπράτσο του, έχει παντού τρυπούλες. Θα γίνει καταγγελία στον κύριο, δεν επιθυμώ την ευθανασία του ζωντανού. Θέλω να σωθεί το ζώο από το σπίτι αυτό.
Ο ιδιοκτήτης δεν ενδιαφέρθηκε για την υγεία του παιδιού
Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας, ο ιδιοκτήτης όχι μόνο δεν έδειξε ενδιαφέρον για την κατάσταση του παιδιού, αλλά δεν επικοινώνησε καν με τη μητέρα μετά το συμβάν, παρά το γεγονός ότι η αστυνομία κατέγραψε τα στοιχεία του.
Το περιστατικό βρίσκεται υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές, ενώ η οικογένεια ζητά την απόδοση ευθυνών για την επίθεση που δέχτηκε ο ανήλικος.
Σχετικά Άρθρα
24/11/2025 - 11:33
24/11/2025 - 11:10
24/11/2025 - 11:03
24/11/2025 - 10:49
Δείτε επίσης