Βορίζια: Ο γαμπρός του 39χρoνου εμπλέκεται στο μακελειό – Όπλο βρέθηκε σε σπηλιά
Στα Βορίζια της Κρήτης, οι αρχές συνέλαβαν τον 43χρονο γαμπρό του 39χρονου θύματος, Φανούρη Καργάκη, μετά από έρευνα σε ιδιοκτησία του όπου βρέθηκαν καραμπίνα και φυσίγγια σε σπηλιά.
Στο μακελειό, που ακολούθησε την έκρηξη βόμβας στο σπίτι των Φραγκιαδάκηδων, σκοτώθηκαν ο 39χρονος Φανούρης Καργάκης και η 56χρονη Ευαγγελία Φραγκιαδάκη, με τουλάχιστον τρία όπλα να χρησιμοποιούνται στο περιστατικό.
Τα τρία αδέλφια που αναζητούνταν αναμένεται να μεταφερθούν στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου για ποινικές διώξεις και απολογία, ενώ η αστυνομία δεν αποκλείει εμπλοκή κι άλλων ατόμων.
Ειδικοί επισημαίνουν ότι οι βολές που σκότωσαν τη γυναίκα προήλθαν από Καλάσνικοφ, από ψηλά, και όχι από τον 39χρονο, καθώς οι σφαίρες έδειχναν διαφορετική κατεύθυνση και τοποθεσία.
Η κατάσταση στα Βορίζια παραμένει έκρυθμη, με περίπου 400 αστυνομικούς σε χωριό 500 κατοίκων. Οι οικογένειες Καργάκη και Φραγκιαδάκη διατηρούν ένταση, ενώ η Εκκλησία Κρήτης ζητά ειρήνη, αυτοσυγκράτηση και αναθεώρηση στάσεων, τονίζοντας την ανάγκη για σεβασμό στις παραδοσιακές αξίες της Κρητικής κοινωνίας. Η έκκληση θα αναγνωστεί σε όλους τους ναούς την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2025.
Σχετικά Άρθρα
05/11/2025 - 21:10
05/11/2025 - 20:17
05/11/2025 - 20:10
Δείτε επίσης